Aamukahvitilaisuus: Virtuaalikahvit torstaina 20.2.2020 klo 8-9

  • Aihe: Uraohjaus ja työllistymisen edistäminen
  • Aika: torstai 20.2.2020 klo 8.00-9.00
  • Paikka: Verkossa
  • Kuka: Virtuaalikahveilla on tällä kertaa alustajana Työ- ja elinkeinoministeriön erityisasiantuntija Anna Toni.

Aamukahvitilaisuus järjestetään verkossa Zoomin välityksellä. Katso tarkemmat ohjeet jäsenkirjeestä.


Aamukahvitilaisuus: Virtuaalikahvit torstaina 5.9. klo 8-9 Maiju Aholan kanssa – aiheena tulevaisuusorientoituneet ja ratkaisukeskeiset menetelmät ohjaustyössä

  • Aika: torstai 5.9.2019 klo 8.00-9.00
  • Paikka: Verkossa

Virtuaalikahvien alustajana on KM, psykoterapeutti (VET) ja ratkaisukeskeinen valmentaja Maiju Ahola, joka johdattelee meidät tulevaisuusorientoituneeseen, ratkaisukeskeiseen menetelmään ohjaustyössä. Maiju lupasi, että saat vinkkejä käytettäväksi vaikka samana päivänä!

Aamukahvitilaisuus järjestään etäyhteydellä Zoomin kautta. Katso ohjeet jäsenkirjeestä.


Syysseminaari: Visuaalisuudella voimaa ohjaus- ja valmennustyöhön 28.9.2019 klo 9.00-16.00

Tämän vuoden syysseminaarissa piirustellaan! Päivän aikana perehdymme siihen, miten visuaalisuus ja piirustelu voi tukea ohjaus- ja valmennustyötä. Kouluttajanamme toimii visuaalinen fasilitaattori, valmentaja Maija Kotamäki, Mukamas Learning Design Oy.

  • Aika: Päivä alkaa klo 9.00 aamukahveilla ja päättyy klo 16.00.
  • Paikka: Haaga-Helia Ammattikorkeakoulu, ks. tarkemmin jäsenkirjeestä

Tavoitteenamme on käytännönläheiset visualisointi- ja piirustelutaidot, joiden avulla asioiden hahmottaminen ja näkyväksi tekeminen onnistuu kaikilta – myös niiltä jotka ovat piirtäneet viimeksi ala-asteella. Perehdymme myös valmennustyötä tukeviin visuaalisiin malleihin ja työpohjiin. Iltapäivällä sovellamme oppimaamme yhdistyksen vision visualisoimiseen.

Valtaosa ihmisistä on visuaalisia oppijoita ja suuri osa aivokapasiteetistamme on varattu visuaalisen informaation prosessoimiseen. Visuaalisuuden avulla voimme tuoda selkeyttä ja ymmärrystä monimutkaisiin tilanteisiin ja synnyttää vahvan muistijäljen.

Aiheesta on koulutusta Suomessa vielä vähän saatavilla, joten tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus omaksua uusia menetelmiä työn tueksi.

Syysseminaari on tarkoitettu vain yhdistyksen jäsenille ja se on maksuton. Mukaan mahtuu 40 jäsentä! Päivä alkaa klo 9.00 aamukahveilla ja päättyy klo 16.00.

Ilmoittautuminen piirustelupäivään 13.9. mennessä jäsenkirjeestä löytyvästä linkistä.

Lämpimästi tervetuloa!


Vuosikokous 28.9.2019 piirustelun lomassa tai etänä

Vuosikokouksen pidämme piirustelun lomassa klo 15.00. Samalla juomme myös iltapäiväkahvit.

Jos et voi osallistua seminaaripäivään, mutta haluaisit silti olla mukana syyskokouksessa, niin ilmoittaudu siihen erikseen. Voit tulla paikan päälle tai osallistua etänä, mutta ilmoittaudu joka tapauksessa erikseen:

Ilmoittautuminen [vain] vuosikokoukseen etäyhteydellä osallistuvat; jäsenkirjesstä löytyvällä linkillä.